Bursa İş Rehberi
  Çevrimiçi
»
38
  Bugünkü Ziyaretçi
»
79
  Dünkü Ziyaretçi
»
1,454
  Üye Sayımız
»
18,567
  Ana Sektörler

Hastane. Noterlik. Tapu. Adliye. Karakol. İşitme Engelli Tercümanı Bursa

  • Bu firma 3447 kere ziyaret edildi...
  • Özel Ders İsteyen Veren » Hastane. Noterlik. Tapu. Adliye. Karakol. İşitme Engelli Tercümanı Bursa
  •   Telefon
    : 0224 408 73 93
      Fax
    : 0.224 408 73 93
  •   Gsm
    : 0.532 067 15 11
      Web
    :
  •   Gsm 2
    : 0.532 067 15 11
      Eposta
    : ayferyilmaz-72@hotmai.com
  •   Yetkili
    : Ayfer Hanım
      Eposta 2
    : ayferyilmaz-72@hotmai.com
  •   Facebook
    :
      Twitter
    :
  •   İnstagram
    :
      Youtube
    :
  •   İlçe
    : OSMANGAZİ
      Adres
    :Hastane-Noterlik-Tapu-Adliye-Karakol-İşitme Engelliler İçin Tercüman Bursa
  • Firma Tanıtımı
    :Hastanelere İşitme Engelli Tercümanı.noterlik İşitme Engelli Tercümanı.tapu Dairesi İştme Engelli Tercümanı.karakol İşitme Engelli Tercümanı.adliye İşitme Engelli Tercümanı.hastane Adliye Tapu Noterlik İşitme Engelli.
  • Hastane-Noterlik-Tapu-Adliye-Karakol-İşitme Engelliler İçin Tercüman Bursa
  • Hastane. Noterlik. Tapu. Adliye. Karakol. İşitme Engelli Tercümanı Bursa Bilgileri

  • Firma Kartviziti
  • Metin Alanı
  • Harita
  • Video
  • İletişim

Sağır Ve Dilsizlerin Yemini
Madde 234 Okuma Ve Yazma Bilen Sağır Veya Dilsizler, Yemin Hakkındaki Beyanlarını Yazıp İmzalayarak Yemin Ederler.okuma Ve Yazma Bilmeyen Sağır Veya Dilsizler, İşaretlerinden Anlayan Bir Bilirkişi Aracılığıyla Yemin Ederler. Hasta Veya Engellilerin Mahkeme Dışında Yemini
Madde 235- (1) Yemin Edecek Kimse, Mahkemeye Gelemeyecek Kadar Hasta Veya Engelli İse Hâkim, Bulunduğu Yerde O Kimseye Yemin Ettirir. Bu Sırada İsterlerse Taraf Vekilleri Ve Karşı Taraf Da Hazır Bulunabilir.tanıkların Mahkemede Dinlenilmesi
Madde 259- (1) Tanıklar Davaya Bakan Mahkemede Dinlenir.
(2) Mahkeme, Gerçeğin Ortaya Çıkması İçin Gerekliyse, Tanığın Olayın Gerçekleştiği Veya Şeyin Bulunduğu Yerde Dinlenilmesine Karar Verebilir.
(3) Mahkeme, Hasta Veya Engelli Olmasından Dolayı Gelemeyen Tanığı Bulunduğu Yerde Dinler.
(4) Mahkemenin Yargı Çevresi Dışında Bulunan Tanığın, Bulunduğu Yer Mahkemesi Tarafından Dinlenmesine Karar Verilebilir. İstinabe Yolu İle Dinlenilmesine Karar Verilen Tanığın, Nerede, Hangi Gün Ve Saatte Dinleneceği Hususu, Talepleri Hâlinde Taraflara Tebliğ Edilir. Bu Durumda, Tanığın, Hangi Hususlardan Dolayı Dinleneceğini Hakim Belirler.tercüman Ve Bilirkişi Kullanılması
Madde 263- (1) Tanık Türkçe Bilmezse Tercümanla Dinlenir.
(2) Tanık, Sağır Ve Dilsiz Olup Okuma Ve Yazmayı Biliyorsa, Sorular Kendisine Yazılı Olarak Bildirilir Ve Cevapları Yazdırılır; Okuma Ve Yazma Bilmediği Takdirde, Hakim, Kendisini İşaret Dilinden Anlayan Bilirkişi Yardımıyla Dinler. Okuma-Yazma Bilmeyen Sağır-Dilsiz İşlemi Okuma-Yazma Bilmeyen Sağır-Dilsiz Kişinin İşlemi Nasıl Yapılabilir..işitme Engelli Dilini De Şahıs Bilmemektedir.iki Şahit İle İşlem Yapılabilir Mi İşlem Satış İşlemi..yoksa Mahkemeden Kayyımmı Atanmalı ?taraflardan Biri Veya Birkaçı Sağır, Kör Veya Dilsiz İse:
Madde 735 .noterlik Kanununun 73. Ve 74. Maddeleri Tarafların Sağır, Kör Yahut Yazı İle Anlaşılması İmkansız Olacak Derecede Dilsiz Olmaları Halinde İşlemin İki Tanık Huzurunda Yapılacağını Hükme Bağlamıştır. Kendileriyle Yazı İle Anlaşılması Mümkün Olmayan Dilsizler İçin Ayrıca İşaret Dilinden Anlayan Bir Yeminli Tercüman Bulundurulur Şahıs İşitme Engelli Dilini De Bilmemektedir.tercüman Gereklimidir Yine De .bursa Bölgesi .
Tapu Sicil Tüzüğünün 24Üncü Maddesinin 2Nci Fıkrası İstem Sahibinin, İşitme, Konuşma Veya Görme Engelli Olması Hâlinde, İşlemler İsteğe Bağlı Olarak İki Tanık Huzurunda Yapılır. Engellinin Tanık İstememesi Hâlinde, Bu Husus İstem Belgesinde Veya Resmî Senette Belirtilir. İlgilinin İşitme Veya Konuşma Engelli Olması Ve Yazı İle Anlaşma İmkânının Da Bulunmaması Hâlinde, İşaret Dilinden Anlayan Yeminli Bilirkişi Bulundurulur. Şeklindedir.hastanelere İşitme Engelli Tercümanı.noterlik İşitme Engelli Tercümanı.tapu Dairesi İştme Engelli Tercümanı.karakol İşitme Engelli Tercümanı.adliye İşitme Engelli Tercümanı.hastane Adliye Tapu Noterlik İşitme Engelli.

Bu Firmanın Haritası Bulunmamaktadır.
Aşağıdaki Form Hastane. Noterlik. Tapu. Adliye. Karakol. İşitme Engelli Tercümanı Bursa İşletmesine Aittir.
İsim :
E-mail :
Konu :
Mesajınız :
 
Facebookta Paylaş Twitter'da Paylaş Google Plus'ta Paylaş
  Duyurular
Hastanelere İşitme Engelli Tercümanı.noterlik İşitme Engelli Tercümanı.tapu Dairesi İştme Engelli Tercümanı.karakol İşitme Engelli Tercümanı.adliye İşitme Engelli Tercümanı.hastane Adliye Tapu Noterlik İşitme Engelli.
  Kampanyalar
Hastanelere İşitme Engelli Tercümanı.noterlik İşitme Engelli Tercümanı.tapu Dairesi İştme Engelli Tercümanı.karakol İşitme Engelli Tercümanı.adliye İşitme Engelli Tercümanı.hastane Adliye Tapu Noterlik İşitme Engelli.

Bursa İş Rehberi Bir Web Center Kuruluşudur.
Copyright © 2005 Bursa İş Rehberi Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz Kopyalanamaz!